Producent van betonschuttingen, hout-betonschuttingen en betonpoeren

Betonpoeren

Ook voor het maken van een stevige fundering voor bijvoorbeeld een overkapping, veranda, carport of schuur kunt u bij ons terecht. Wij hebben diverse modellen betonpoeren. De betonpoer heeft naast de functie van stevige fundering ook een andere functie bij houten palen; doordat de houten palen niet in de natte grond staan zullen de palen niet wegrotten en zal de levensduur van de palen aanzienlijk verlengen.

M16 en M20 stelplaten zijn los verkrijgbaar.

Betonpoer Groningen

Deze betonpoer is voorzien van M20 draadhuls, exclusief stelplaat met contramoer. De stelplaat is los verkrijgbaar. Betonpoer Groningen loopt taps toe van 24 naar 15 cm en heeft een hoogte van 40 cm. Gewicht: ca. 34 Kg.

Betonpoer Eindhoven

Betonpoer Eindhoven is voorzien van een M16 draadhuls. Inclusief stelplaat met draadeind en contramoer. Deze betonpoer loopt taps toe van 22 naar 13 cm en heeft een hoogte van 45 cm. Gewicht: ca. 32,5 Kg

Betonpoer Amsterdam

Deze betonpoer is voorzien van een M16 draadhuls. Betonpoer Amsterdam heeft een hoogte van 60 cm en is 17 x 17 cm breed. Gewicht: ca. 41,5 Kg. De bovenzijde heeft een facetrand, deze is nog niet afgebeeld op de foto.

Betonpoer Utrecht

Deze betonpoer heeft een facetrand en is voorzien van M20 draad. De afmeting is 20 x 20 cm bij een hoogte van 50

Betonpoer Rotterdam

Betonpoer Rotterdam is voorzien van een M20 draadhuls. Deze betonpoer heeft een hoogte van 50 cm en is 15 cm x 15 cm breed Gewicht: ca. 27,5 Kg. De bovenzijde heeft een facetrand, deze is nog niet afgebeeld op de foto.

Filters
Artikel
Categorie
Soort schutting
Product type
Aantal planken
Uitvoering
Kleur
Afwerking
Eenheid