Erfafscheiding

Luxe erfafscheiding Bent u op zoek naar een erfafscheiding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Standaard worden onze schuttingen uitgevoerd in grenen hout. Uiteraard is het ook  mogelijk om voor een duurzame tuinafscheiding in bangkirai harthout te kiezen.

Een grenen erfafscheiding is verkrijgbaar in 19, 21 en 23 planks. Standaard zijn de planken verticaal gemonteerd. U kunt echter ook voor een horizontale uitvoering kiezen.

Waarom kiest u voor een schutting in grenenhout van H&S betonwaren?

  • Het gebruikte grenen hout in onze schuttingen heeft het Komo-keurmerk.
  • De grenen schermen worden in eigen fabriek geschroefd en voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.

 

Erfafscheiding assortiment:

Wij hebben twee categorieën grenen schutting in ons assortiment.

  • Standaard schutting
    Een combinatie van grenen schermen op een onderplaat van beton.
  • Luxe schutting
    Een combinatie van grenen schermen op twee betonplaten met motief.

 

Ook hebben wij betonschutting in verschillende kleuren en motieven. Een betonschutting is een goed alternatoef voor een gemetselde muur. Het is goedkoper en erg duurzaam. Met de verschillende motieven en kleuren kunt u uw betonnen schutting aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Uw tuin krijgt een eigen oogt sfeervol en krijgt een natuurlijk evenwicht wanneer u beton en hout combineert.

 


In verband met de drukte is onze reactietermijn opgelopen tot 5 werkdagen. De actuele wachttijd voor het plaatsen van uw schutting is 7 weken nadat wij uw offerte getekend retour hebben ontvangen.
+