Producent van betonschuttingen, hout-betonschuttingen en betonpoeren

Over H&S betonwaren

Over H&S Betonwaren

H&S betonwaren bv is producent van schuttingen, ook wel erfafscheiding of tuinafscheiding genoemd, in hout en beton. Onze schuttingen komen uit eigen fabriek en worden vervaardigd uit kwaliteitsbeton en grenenhout, douglashout of nobifix Wij hebben een overzicht gemaakt in verschillende categorieƫn schuttingen.

 

Contact

Ruim assortiment hout-betonschuttingen

Met de hout-betonschuttingen van H&S Betonwaren b.v. behoort het imago van een grauw grijze schutting voorgoed tot het verleden. Wij bieden u een breed assortiment aan betonschuttingen in verschillende kleuren en motieven. Ons assortiment hout-betonschuttingen breidt zich steeds weer uit met verschillende motieven. Een hout-betonschutting is een goed alternatief voor een gemetselde muur. Voor het plaatsen van een schutting is een fundering niet nodig en de duurzaamheid is nagenoeg hetzelfde. De prijs van een schutting is aanmerkelijk minder dan een gemetselde muur. Nieuw in ons assortiment is de dubbelzijdige betonplaat, een plaat die aan beide zijden hetzelfde motief heeft. Een standaard betonschutting wordt geplaatst in elementen van 36 cm hoog. Het onderste element gaat ongeveer 10 cm de grond in. De hoogte van de schutting kan variƫren van 1 tot 3 meter.

Vraag offerte aan

Folder aanvragen

Ontvangt u na het bekijken van onze website graag een folder als naslagwerk? Dat kan! Wij sturen onze folder met daarin al onze schuttingen kosteloos naar u toe.

Folder aanvragen

Tips en adviezen in je mail