Producent van betonschuttingen, hout-betonschuttingen en betonpoeren

H&S Betonwaren bv biedt een breed assortiment hout- en betonschuttingen van hoogwaardige en duurzame materialen, in verschillende trendkleuren en motieven.

Onze schuttingen
Bekijk ons complete assortiment online

Bekijk ons complete assortiment online

Bezoek ook eens onze showtuin in Helmond

Bezoek ook eens onze showtuin in Helmond

Wij hebben dealers in heel Nederland

Wij hebben dealers in heel Nederland

Complete Schuttingen

Standaard schutting

Een standaard hout beton schutting is een combinatie van een combi betonpaal en een betonnen onderplaat van 26 cm hoog met hierop een houten scherm van 180 x 180 cm.
Lees verder

Semi-luxe schutting

Een semi luxe hout beton schutting is een combinatie van de combi betonpaal en een betonnen onderplaat van 36 cm hoog met motief en een houten scherm van 180 x 180 cm.
Lees verder

Luxe schutting

Een luxe schutting is een schuttingcombinatie in hout en beton. De combinatie bestaat uit twee onderplaten van beton met een betonnen afdekkap en daarop een houten scherm van 130 cm hoog. De totale hoogte van de schutting is ongeveer 195 cm.
Lees verder

Blokhutprofiel schutting

Deze schutting bestaat uit betonpalen en een gladde onderplaat (zowel enkelzijdig als dubbelzijdig glad verkrijgbaar). De betonpalen zijn voorzien van een sleuf. Hiertussen worden de blokhutprofielen geschoven.
Lees verder

Betonschutting

De tuin is de laatste jaren steeds meer een verlenging van de woning geworden. Er wordt veel zorg en aandacht besteed om dezelfde sfeer van binnen door te trekken naar de tuin. Bij H&S betonwaren kunt u kiezen uit een schutting passend bij elke woonstijl, van strak en modern tot klassiek! Bekijk hieronder de vele mogelijkheden.
Lees verder

Tuinhek

De tuinhek collectie is nieuw in ons assortiment. Dit lage hekwerk is zeer geschikt voor in uw voortuin, ter decoratie in de achtertuin of als tuinafscheiding van uw moestuin. Er zijn diverse mogelijkheden en u kunt eindeloos combineren.
Lees verder

Overige producten

Design producten

H&S Betonwaren levert tevens een reeks in huis ontworpen en geproduceerde designproducten van beton.
Lees verder

Poort

Onze poorten zijn verkrijgbaar in grenen, douglas, vuren en bangkirai hout. Alle enkele poorten zijn standaard verkrijgbaar in de maten van 90 tot en met 150 cm breed, oplopend per 10 cm en daarnaast in 200 cm.
Lees verder

Overige betonproducten

De tuin is de laatste jaren steeds meer een verlenging van de woning geworden. Er wordt veel zorg en aandacht besteed aan de decoratie en afbakening van de buitenruimte. De met zorg toegepaste sfeer van binnenshuis wordt veelal naar buiten doorgetrokken. Dit ziet u terug in onze stoere en robuuste banken en onze overige betonproducten.
Lees verder

Actueel

Zomersluiting

In verband met de bouwvak zijn wij volledig gesloten vanaf vrijdag 5 augustus 13.00 uur t/m maandag 15 augustus 2022.
Lees verder

Nobifix

Nieuw in ons assortiment: Nobifix®. De levensduur van Nobifix® producten is minimaal net zo lang als dat van tropisch hardhout.
Lees verder

Duurzame schutting bij Doe maar Duurzaam op RTL Z

In 2017 was H&S betonwaren te zien bij het programma 'Doe maar Duurzaam' van RTL Z.
Lees verder

Over H&S Betonwaren

H&S betonwaren bv is producent van schutting, ook wel erfafscheiding of tuinafscheiding genoemd, in hout en beton. Onze schuttingen komen uit eigen fabriek en worden vervaardigd uit kwaliteitsbeton en grenenhout of bankirai hardhout. Wij hebben een overzicht gemaakt in drie categorieën. Standaard schutting in hout en beton, luxe schutting in hout en beton en een betonschutting.

Daarnaast hebben wij een doorlopende aanbieding en kunt u een budget tuinafscheiding samenstellen. Deze speciaal geselecteerde goedkope schutting bestaat uit basiselementen en is uiteraard van hoogwaardige kwaliteit. Uw schutting wordt door een vakkundig team geplaatst. Natuurlijk kunt u ook zelf plaatsen. Meer informatie hierover vindt u op onze Doe Het Zelf pagina. Wanneer op deze site over tuinafscheiding en erfafscheiding wordt geschreven staat dit synoniem voor schutting.

Contact

Folder aanvragen

Ontvangt u na het bekijken van onze website graag een folder als naslagwerk? Dat kan! Wij sturen onze folder met daarin al onze schuttingen kosteloos naar u toe.

Folder aanvragen

Tips en adviezen in je mail