Grenen schutting

Luxe grenen schutting Bent u op zoek naar een grenen schutting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Standaard worden onze schuttingen uitgevoerd in grenen hout. Uiteraard is het ook  mogelijk om voor een duurzame bangkirai harthout uitvoering te kiezen.

De grenen schutting schermen zijn verkrijgbaar in 19, 21 en 23 planks. Standaard zijn de planken verticaal gemonteerd. U kunt echter ook voor een horizontale uitvoering kiezen.

Waarom kiest u voor grenenhout van H&S betonwaren?

  • Het gebruikte grenen hout in onze schuttingen heeft het Komo-keurmerk.
  • De grenen schermen worden in eigen fabriek geschroefd en voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.
  • Het hout wordt door ons gekeurd voordat wij starten met de bewerking.
  • Uw schutting wordt netjes afgewerkt met sier latten en een afdeklat.

 

Grenen schutting in ons assortiment:

  • Standaard schutting
    Een combinatie van grenen schermen op een onderplaat van beton.
  • Luxe schutting
    Een combinatie van grenen schermen op twee betonplaten met motief.

 

Een grenen schutting geeft een natuurlijke balans in uw tuin. Omdat het grenen hout op beton staat is deze minder kwetsbaar voor weersinvloeden zoals een vochtige ondergrond. het hout blijft zo langer mooi. U kunt uw schutting laten plaatsen door een van onze ervaren bouwploegen. Zo bent u verzekert van kwaliteit. Desgewenst kunnen wij uw tuin ook opmeten en u voorzien van advies op maat.

 


In verband met de drukte is onze reactietermijn opgelopen tot 5 werkdagen. De actuele wachttijd voor het plaatsen van uw schutting is 7 weken nadat wij uw offerte getekend retour hebben ontvangen.
+