Doe maar Duurzaam RTL Z

Duurzame schutting plaatsen

Een duurzame schutting van beton

De tuin is de laatste jaren steeds meer een verlenging van onze woning geworden. We besteden meer en meer zorg en aandacht aan de decoratie, beplanting, bestrating en de omheining van de tuin. Door de vernieuwingen in het beton is er een hogere dichtzaamheid, waardoor kans op betonrot veel kleiner is. Daarnaast zijn er diverse mooie motieven en kleuren mogelijk voor elke tuin. Welke duurzame ontwikkelingen er op dit gebied plaatsvinden, laat Paul Swinkels van H&S Betonwaren BV zien in het programma Doe maar Duurzaam bij RTL Z.

Zondag 26 november om 17.00 uur te zien in Doe Maar Duurzaam bij RTL Z

Alles over de mogelijkheden van beton voor in tuinen is zondag 26 november te zien in de bouw uitzending van Doe maar Duurzaam. Doe maar Duurzaam is een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

De herhaling is te zien in Doe Maar Duurzaam bij RTL Z op

Maandag 27 november om 7.30 uur
Woensdag 29 november om 10.30 uur
Vrijdag 1 december om 13.05 uur
Zaterdag 2 november om 16.30 uur

Of bekijk het item online:


In verband met de drukte is onze reactietermijn opgelopen tot 5 werkdagen. De actuele wachttijd voor het plaatsen van uw schutting is 7 weken nadat wij uw offerte getekend retour hebben ontvangen.
+